GLASTATEX лепило за FLIS тапет

5.30 лв.52.90 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  GLASTATEX лепило за FLIS тапет

  GLASTATEX е готово лепило за тапети от фибростъкло и облицовки, което осигурява професионално и трайно свързване. Продуктът е подходящ за залепване на тежки, винилови, текстилни и структурни тапети. С гарантираното качество и надеждност, Glastatex предлага лесна и ефективна употреба.

  Основни характеристики:

  1. Универсално приложение: Лепилото е подходящо за фибростъкло, винилови, текстилни и структурни тапети. Това го прави идеално за различни видове тапети, включително стъклофазерния воал Flis тапет PRIMACOL PROFESSIONAL.

  2. Силно свързване: Glastatex гарантира професионално и много силно свързване на тапета със стената, което праховите лепила не могат да осигурят. Това прави лепилото изключително надеждно за зони с висока натовареност.

  3. Прозрачна фуга: След изсъхване фугата става прозрачна, което допринася за естетичния вид на тапета.

  4. Подготовка на основата: Основата трябва да бъде суха, чиста, без прах, гладка и трайна. Нестабилните части трябва да бъдат отстранени, а дефектите изравнени. Силно абсорбиращите субстрати трябва да бъдат грундирани с Primacol® PrimaGrunt или разредено Glastatex лепило.

  5. Лесен начин на употреба: Лепилото се нанася върху стената с валяк или четка. Тапетът се поставя върху нанесеното лепило, като се използва гумен валяк за отстраняване на въздушните мехурчета. Позицията на тапета може да се коригира до 5 минути след поставянето.

  6. Бързо съхнене: След 24 часа лепилото изсъхва напълно, позволявайки боядисване на тапета.

  7. Съхранение: Да се съхранява при температура от 5-25°C, на тъмно и сухо място, в плътно затворена оригинална опаковка. След отваряне лепилото трябва да се използва в рамките на 2 седмици.

  Процес на инсталиране:

  1. Подготовка на основата: Основата трябва да бъде суха, чиста и стабилна. Нестабилните части трябва да бъдат отстранени, а дефектите изравнени. Грундирайте силно абсорбиращите субстрати с Primacol® PrimaGrunt или разредено Glastatex лепило.

  2. Нанасяне на лепилото: Разбъркайте лепилото преди употреба и нанесете равномерно върху стената с валяк или четка. Обърнете внимание на равномерното разпределение.

  3. Поставяне на тапета: Поставете предварително нарязаната лента тапет върху лепилото и използвайте гумен валяк за отстраняване на въздушните мехурчета. Коригирайте позицията на тапета до 5 минути след поставянето.

  4. Отстраняване на излишното лепило: Отстранете остатъците и излишното лепило веднага с влажна кърпа.

  5. Сушене и боядисване: Оставете лепилото да изсъхне за 24 часа преди боядисване.

  Област на приложение:

  Glastatex е подходящо за различни видове тапети, включително стъклофазерния воал Flis тапет PRIMACOL PROFESSIONAL, и осигурява дълготрайно и надеждно свързване. Той е идеален за зони с висок трафик и натовареност, като кухни, бани, коридори и офиси.

  Заключение:

  GLASTATEX лепило за FLIS тапет е висококачествен продукт, осигуряващ силно и трайно свързване за различни видове тапети, включително стъклофазерния воал Flis тапет PRIMACOL PROFESSIONAL. Лесното приложение, бързото съхнене и гарантираното качество правят това лепило идеален избор за професионални и домашни проекти.

  Тегло Няма
  Марка

  Също може да ви хареса…

  Количка
  Scroll to Top