Точков подов сифон за баня

68.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Точков подов сифон за баня TECE Drainpoint S 110 3601100

  Точковият подов сифон TECE Drainpoint S 110 (3601100) е висококачествено решение за отводняване в бани, осигурявайки ефективност и удобство. Този сифон е с универсален фланец и странично оттичане, което го прави подходящ за различни монтажни ситуации.

  Характеристики и предимства:

  1. Странично оттичане: Сифонът е проектиран със странично оттичане, което улеснява монтажа и адаптацията към различни водопроводни конфигурации.

  2. Универсален фланец: Включва универсален фланец за връзка с хидроизолацията, осигурявайки надеждно и водонепроницаемо свързване, което предотвратява течове и повреди.

  3. Воден затвор: Сифонът разполага с воден затвор, който предотвратява неприятните миризми от канализацията, осигурявайки комфортна и хигиенична среда в банята.

  4. Сферична става: Изходът е оборудван със сферична става, която улеснява монтажа и позволява по-гъвкаво позициониране, осигурявайки по-лесна инсталация и подравняване.

  5. Допълнителен втори изход: Сифонът разполага с допълнителен втори изход DN40, който е затапен с тапа. Този изход може да бъде използван за включване на допълнителен източник, предоставяйки повече гъвкавост при инсталацията.

  6. Регулируема височина: Удълженото тяло на приставката позволява изрязване за регулиране на височината, което осигурява адаптивност при различни монтажни условия.

  7. Издръжлива метална решетка: Размерът на решетката е 10х10 см и е изработена от неръждаема стомана, която издържа товар до 300 кг, осигурявайки дълготрайност и устойчивост.

  8. Капацитет на оттичане: Сифонът има капацитет на оттичане от 0,62 до 0,98 л/сек в зависимост от височината, което осигурява ефективно отвеждане на водата.

  9. Производител TECE GmbH: Този продукт е произведен от TECE GmbH, Германия, което гарантира високо качество и надеждност.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на монтажното място: Определете и подгответе мястото за монтаж, като почистите отвора от прах и замърсявания.

  2. Монтаж на сифона: Поставете сифона в подготвения отвор и го свържете към канализационната система посредством универсалния фланец за връзка с хидроизолацията. Убедете се, че връзките са здраво и сигурно закрепени.

  3. Регулиране на височината: Ако е необходимо, изрежете удълженото тяло на приставката, за да постигнете желаната височина на сифона.

  4. Инсталиране на решетката: Поставете металната решетка върху сифона, като се уверите, че е стабилно закрепена и подравнена с подовата повърхност.

  5. Завършителни работи: След монтажа, ако е необходимо, шпакловайте и завършете подовата настилка около сифона, за да осигурите гладък и естетически приятен вид.

  Област на приложение:

  Точковият подов сифон TECE Drainpoint S 110 е идеален за употреба в бани, душове и други мокри помещения. Благодарение на своята гъвкавост, висок капацитет на оттичане и устойчивост, този сифон е подходящ за жилищни, търговски и обществени сгради.

  Заключение

  Точковият подов сифон за баня TECE Drainpoint S 110 (3601100) предлага висока ефективност и удобство, осигурявайки лесен монтаж и поддръжка. Със своите характеристики като странично оттичане, сферична става и допълнителен втори изход, този сифон е идеалното решение за модерни и функционални бани. Производството от TECE GmbH гарантира качество и дълготрайност, което прави този продукт отличен избор за всякакви проекти.

  Тегло 0.836 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top