Стъклофазерен воал Flis тапет

85.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Стъклофазерен воал Flis50 тапет PRIMACOL PROFESSIONAL

  Стъклофазерният воал Flis тапет PRIMACOL PROFESSIONAL е модернизиран вариант на традиционните тапети, изработени от фибростъкло, предлагащ значителни предимства по отношение на здравина, издръжливост и функционалност. Този продукт е подходящ за различни жилищни и търговски приложения, осигурявайки дълготрайни и естетически решения за интериорен дизайн.

  Основни характеристики:

  1. Здрав и издръжлив материал: Тапетите са направени от фибростъкло, което ги прави изключително устойчиви на удари, драскотини и износване. Това ги прави идеални за зони с висок трафик и интензивно използване.

  2. Подсилване на стени: Структурата от фибростъкло подпомага укрепването на стените, действайки като подсилваща мрежа. Това подобрява цялостната здравина и стабилност на конструкцията.

  3. Водоустойчивост и устойчивост на влага: Тапетите са водоустойчиви и подходящи за зони с висока влажност, като кухни, бани и санитарни помещения. Те също така са устойчиви на накисване с вода, което улеснява почистването и поддръжката им.

  4. Устойчивост на химикали: Тапетите са устойчиви на различни химикали, дезинфектанти, луга и киселини, което ги прави идеални за болници, хотели, училища и други съоръжения, където се използват силни почистващи препарати.

  5. Лесен монтаж: Подобно на предишния модел, тези тапети могат да се залепват на мазилка, бетон и различни видове строителни панели. Могат да се използват и за свързване на гипсокартон.

  6. Антиалергични и незапалими: Тапетите не задържат прах и са антиалергични, както и незапалими, осигурявайки безопасност и комфорт във всяко пространство.

  7. Размери: Предлагат се в три различни ширини (1 m x 12,5 m, 1 m x 25 m, 1 m x 50 m) и една дължина (40 g/m²), което осигурява гъвкавост при проектирането на различни проекти.

  Процес на инсталиране:

  1. Подготовка на основата: Всички субстрати трябва да са сухи, вакуумирани и обезмаслени. За подсилване на основата се използват PRIMACOL® Primagrunt грундиращи емулсии. Нестабилните основи трябва да бъдат напълно отстранени. Свежите мазилки могат да се тапетират само 4 седмици след нанасянето.

  2. Нанасяне на лепило: Нанесете равномерно лепило за стъклени тапети върху повърхността, върху която трябва да се постави тапетът, до ширината на една лента тапет.

  3. Поставяне на тапета: Поставете предварително нарязаната лента от тапета върху лепилото, като използвате гумен валяк за отстраняване на всички въздушни мехурчета.

  4. Изрязване: С нож отрежете излишния тапет отгоре и отстрани.

  5. Сушене и боядисване: Оставете лепилото да изсъхне според указанията на производителя (обикновено 24 часа). След като тапетът е напълно изсъхнал, почистете повърхността и нанесете желания цвят с боя и четка или валяк.

  Област на приложение:

  Стъклофазерният воал Flis тапет PRIMACOL PROFESSIONAL е подходящ за използване в жилищни и търговски пространства като бани, кухни, коридори, офиси, болници и други зони с висока влажност или интензивно използване. Неговата водоустойчивост, устойчивост на влага, химикали и механични повреди го правят идеален за дълготрайна употреба и лесна поддръжка.

  Заключение

  Стъклофазерният воал Flis тапет PRIMACOL PROFESSIONAL е усъвършенстван продукт, който предлага подобрена здравина, издръжливост и функционалност спрямо традиционните тапети от фибростъкло. Със своята лесна инсталация, водоустойчивост и възможност за многократно пребоядисване, този тапет е отличен избор за собствениците на жилища и професионалистите в интериорния дизайн. Производството от PRIMACOL гарантира високо качество и дълготрайност, което прави този продукт предпочитан за различни приложения.

  Тегло 1.970 кг
  Марка

  Също може да ви хареса…

  Количка
  Scroll to Top