Точков подов сифон за баня

102.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Точков подов сифон за баня TECE Drainpoint S 112 3601102

  Точковият подов сифон TECE Drainpoint S 112 (3601102) е предназначен за ефективно отводняване в бани и мокри помещения. Със своите усъвършенствани характеристики и висококачествена изработка, този сифон предлага надеждност и удобство при инсталация и поддръжка.

  Характеристики и предимства:

  1. Странично оттичане: Сифонът е проектиран със странично оттичане, което позволява лесно интегриране в различни водопроводни системи.

  2. Универсален фланец: Включва универсален фланец за връзка с хидроизолацията, осигурявайки водонепроницаемо и надеждно свързване, което предотвратява течове и повреди.

  3. Клапа против миризма: Сифонът е оборудван с клапа против миризма (3695002), която предотвратява разпространението на неприятни миризми от канализацията, осигурявайки комфорт и хигиена.

  4. Метална рамка и решетка: Сифонът идва в комплект с метална рамка и решетка, изработени от неръждаема стомана, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на корозия. Размерът на решетката е 10х10 см и издържа товар до 300 кг.

  5. Сферична става: Изходът на сифона е снабден със сферична става, която улеснява монтажа и позволява по-гъвкаво позициониране и подравняване на сифона.

  6. Допълнителен втори изход: Включва допълнителен втори изход DN40, затапен с тапа, който може да се използва за включване на допълнителен източник, предоставяйки повече гъвкавост при инсталацията.

  7. Регулируема височина: Удълженото тяло на приставката позволява изрязване за регулиране на височината, което осигурява адаптивност при различни монтажни условия.

  8. Капацитет на оттичане: Сифонът има капацитет на оттичане от 0,62 до 0,98 л/сек в зависимост от височината, осигурявайки ефективно отвеждане на водата.

  9. Производител TECE GmbH: Този продукт е произведен от TECE GmbH, Германия, което гарантира високо качество и надеждност.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на монтажното място: Определете и подгответе мястото за монтаж, като почистите отвора от прах и замърсявания.

  2. Монтаж на сифона: Поставете сифона в подготвения отвор и го свържете към канализационната система посредством универсалния фланец за връзка с хидроизолацията. Убедете се, че връзките са здраво и сигурно закрепени.

  3. Регулиране на височината: Ако е необходимо, изрежете удълженото тяло на приставката, за да постигнете желаната височина на сифона.

  4. Инсталиране на металната рамка и решетката: Поставете металната рамка и решетката върху сифона, като се уверите, че са стабилно закрепени и подравнени с подовата повърхност.

  5. Завършителни работи: След монтажа, ако е необходимо, шпакловайте и завършете подовата настилка около сифона, за да осигурите гладък и естетически приятен вид.

  Област на приложение:

  Точковият подов сифон TECE Drainpoint S 112 е идеален за употреба в бани, душове и други мокри помещения. Благодарение на своята гъвкавост, висок капацитет на оттичане и устойчивост, този сифон е подходящ за жилищни, търговски и обществени сгради.

  Заключение

  Точковият подов сифон за баня TECE Drainpoint S 112 (3601102) предлага висока ефективност и удобство, осигурявайки лесен монтаж и поддръжка. Със своите характеристики като странично оттичане, клапа против миризма и допълнителен втори изход, този сифон е идеалното решение за модерни и функционални бани. Производството от TECE GmbH гарантира качество и дълготрайност, което прави този продукт отличен избор за всякакви проекти.

  Тегло 0.864 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top