Двойна пружина-пеперуда

0.37 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Rigips 13 964 Двойна пружина пеперуда.

  Двойната пружина за съединяване на шиш е иновативен крепежен елемент, предназначен за монтаж на окачени растерни тавани. Този компонент е специално разработен, за да предоставя лесна и прецизна настройка на отстоянието между носещата конструкция на сградата и окачения таван.

  Характеристики и предимства:

  1. Регулируемост: Основната характеристика на двойната пружина е възможността за лесно регулиране на разстоянието между носещата конструкция и окачения таван. Това се постига чрез сгъването на пружината с леко притискане на пръстите, което позволява бързо и точно настройване на височината.

  2. Гъвкавост и прецизност: Този продукт предоставя изключителна гъвкавост при монтажа, позволявайки прецизно позициониране на тавана според специфичните изисквания на проекта.

  3. Лесен монтаж: Двойната пружина е проектирана за лесна употреба. Сгъването ѝ с пръсти е интуитивно и не изисква специални инструменти, което значително ускорява процеса на инсталация.

  4. Стабилност и надеждност: Въпреки своята регулируемост, двойната пружина осигурява сигурно и стабилно закрепване на окачения таван, гарантирайки дълготрайна и устойчива конструкция.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на мястото: Определете точките, където ще бъдат монтирани съединителните шишове с двойна пружина. Уверете се, че всички измервания са точни за постигане на желания резултат.

  2. Монтаж на шиша: Закрепете шиша към носещата конструкция на тавана с помощта на подходящи крепежни елементи като винтове или дюбели. Уверете се, че шишът е здраво прикрепен.

  3. Регулиране на отстоянието: Леко притиснете двойната пружина с пръсти, за да сгънете пружината и да постигнете желаното отстояние между носещата конструкция и окачения таван. След като достигнете правилното разстояние, освободете пружината, за да фиксирате позицията.

  4. Закрепване на профилите: След като отстоянието е настроено, закачете профилите на окачения таван към шиша, осигурявайки стабилно и сигурно закрепване.

  Приложения:

  Двойната пружина за съединяване на шиш е подходяща за широк спектър от проекти за окачени тавани. Тя е идеална за ситуации, в които е необходима прецизна настройка на височината на тавана, като например в офиси, търговски обекти, учебни заведения и други обществени сгради. Този продукт комбинира удобство, функционалност и надеждност, което го прави предпочитан избор за професионалисти в областта на строителството и интериорния дизайн.

  Този продукт представлява съществена част от системите за окачени тавани, осигурявайки както лесен монтаж, така и дълготрайна устойчивост на конструкцията.

  Код: EN 13 964

  Опаковка: 100 бр в кутия.

   

  Тегло 0.010 кг
  Марка

  Също може да ви хареса…

  Количка
  Scroll to Top