Шиш с ухо

0.10 лв.1.70 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Шишът с ухо от Faster Build е специализиран крепежен елемент, използван в системите за монтаж на гипсокартонени конструкции, по-специално при изграждането на окачени тавани. Този елемент играе ключова роля в съединяването на бързите окачвачи или конструкцията на окачения таван със стабилната основа на масивния таван.

  Основни характеристики и предимства на шиша с ухо:

  1. Сигурност и стабилност:

  Шишът с ухо осигурява здрава връзка между различните елементи на конструкцията, което е от съществено значение за стабилността на окачените тавани.

  2. Лесен монтаж:

  • Този тип крепежен елемент е проектиран така, че да улеснява монтажните дейности, спестявайки време и усилия на строителите.

  3.Универсалност:

  • Шишът с ухо може да се използва с различни видове окачвачи и конструкции, което го прави подходящ за разнообразни строителни приложения.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на мястото:

  • Преди да се започне монтажът, трябва да се подготви повърхността на масивния таван и да се отбележат местата, където ще се поставят крепежните елементи.

  2. Монтаж на шиша с ухо:

  • Шишът с ухо се прикрепя към масивния таван с помощта на подходящи крепежни средства като винтове или дюбели, в зависимост от материала на тавана.

  3. Закрепване на окачвача или конструкцията:

  • След като шишът с ухо е здраво закрепен, към него се прикачват бързите окачвачи или основната конструкция на окачения таван.

  Този процес гарантира надеждна и дълготрайна инсталация на окачени тавани, които са важни както за естетиката, така и за функционалността на интериорните пространства.

  Тегло Няма
  Марка

  Количка
  Scroll to Top