Шиш с кука

0.10 лв.0.22 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Шишът завършващ с кука Faster Build,  е крепежен елемент, който се използва за закрепване на профилите за окачен таван. Той има сходни функции с шиша с ухо, но с добавената особеност на кука, която улеснява поставянето и закрепването на профилите.

  Характеристики и предимства:

  1. Устойчивост и стабилност: Като част от системата за закрепване, шишът осигурява здрава и стабилна връзка между профилите и основата на тавана.

  2. Лесен монтаж: С куката, вградена в дизайна му, шишът е по-лесен за поставяне и закрепване на място. Това улеснява работата на монтажните екипи и намалява времето за инсталация.

  3. Подходящ за различни профили: Шишът завършващ с кука може да бъде използван за закрепване на различни видове профили за окачен таван, като метални, PVC или други.

  Начин на използване:

  1. Монтаж на шиша: Шишът се закрепва към масивния таван с подходящи крепежни елементи като винтове или дюбели, като куката трябва да бъде насочена към долната част на профила за окачен таван.

  2. Прикрепване на профила: Профилът за окачен таван се закача към куката на шиша, като се уверите, че е стабилно закрепен и правилно настроен.

  3. Повторение на процеса: Процесът се повтаря за всеки профил на окачен таван, докато се завърши инсталацията на цялата конструкция.

  Този тип шиш с кука е изключително полезен за проекти на окачени тавани, където удобството и ефективността на монтажа са от съществено значение.

  Тегло Няма
  Марка

  Количка
  Scroll to Top