Двойна пружина за шиш

0.30 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Двойна пружина Faster Build 46100 за съединяване на шиш.

  Двойната пружина за съединяване на шиш е иновативен крепежен елемент, предназначен за монтаж на окачени растерни тавани. Този компонент е специално разработен, за да предоставя лесна и прецизна настройка на отстоянието между носещата конструкция на сградата и окачения таван.

  Характеристики и предимства:

  1. Регулируемост: Основната характеристика на двойната пружина е възможността за лесно регулиране на разстоянието между носещата конструкция и окачения таван. Това се постига чрез сгъването на пружината с леко притискане на пръстите, което позволява бързо и точно настройване на височината.

  2. Гъвкавост и прецизност: Този продукт предоставя изключителна гъвкавост при монтажа, позволявайки прецизно позициониране на тавана според специфичните изисквания на проекта.

  3. Лесен монтаж: Двойната пружина е проектирана за лесна употреба. Сгъването ѝ с пръсти е интуитивно и не изисква специални инструменти, което значително ускорява процеса на инсталация.

  4. Стабилност и надеждност: Въпреки своята регулируемост, двойната пружина осигурява сигурно и стабилно закрепване на окачения таван, гарантирайки дълготрайна и устойчива конструкция.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на мястото: Определете точките, където ще бъдат монтирани съединителните шишове с двойна пружина. Уверете се, че всички измервания са точни за постигане на желания резултат.

  2. Монтаж на шиша: Закрепете шиша към носещата конструкция на тавана с помощта на подходящи крепежни елементи като винтове или дюбели. Уверете се, че шишът е здраво прикрепен.

  3. Регулиране на отстоянието: Леко притиснете двойната пружина с пръсти, за да сгънете пружината и да постигнете желаното отстояние между носещата конструкция и окачения таван. След като достигнете правилното разстояние, освободете пружината, за да фиксирате позицията.

  4. Закрепване на профилите: След като отстоянието е настроено, закачете профилите на окачения таван към шиша, осигурявайки стабилно и сигурно закрепване.

  Приложения:

  Двойната пружина за съединяване на шиш е подходяща за широк спектър от проекти за окачени тавани. Тя е идеална за ситуации, в които е необходима прецизна настройка на височината на тавана, като например в офиси, търговски обекти, учебни заведения и други обществени сгради. Този продукт комбинира удобство, функционалност и надеждност, което го прави предпочитан избор за професионалисти в областта на строителството и интериорния дизайн.

  Този продукт представлява съществена част от системите за окачени тавани, осигурявайки както лесен монтаж, така и дълготрайна устойчивост на конструкцията.

  Опаковка: 100 бр в кутия.

  Код: 46100

  Тегло 0.008 кг

  Също може да ви хареса…

  Количка
  Scroll to Top