Средство за отстраняване на тапети

10.80 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Средство за отстраняване на тапети Primacol Professional U-7298

  Описание и подробности

  Средството за отстраняване на тапети е ефективен концентрат, предназначен за премахване на всякакъв вид тапети, включително хартиени, винилови и релефни тапети. Този продукт осигурява лесно и приятно премахване на тапети, превръщайки досадните задачи в лесно изпълними.

  Основни характеристики:

  1. Универсално приложение: Средството е подходящо за премахване на различни видове тапети, включително хартиени, винилови и релефни тапети. Това го прави универсален инструмент за всякакви проекти по реновация и обновяване.

  2. Ефективен концентрат: Продуктът е концентрат, който се разрежда с голямо количество вода (10-20 литра). Това позволява икономична и ефективна употреба, като същевременно осигурява отлични резултати.

  3. Лесна употреба: Средството се нанася щедро върху тапета. В случай на миещи се тапети, трябва да се направят разрези в тапета, за да се осигури достъп на препарата до стената. Този метод спестява време и усилия, превръщайки премахването на тапети в лесна задача.

  4. Гарантирано качество и ефективност: Продуктът е с гарантирано качество и ефективност, осигурявайки бързо и лесно премахване на тапети.

  Начин на употреба:

  1. Разреждане на препарата: Препаратът се разрежда в голямо количество вода (10-20 литра), в зависимост от нуждите на проекта.

  2. Нанасяне върху тапета: Нанесете щедро разредения препарат върху тапета, като използвате четка или валяк. Уверете се, че препаратът е равномерно разпределен по цялата повърхност на тапета.

  3. Подготовка на миещите се тапети: В случай на миещи се тапети, направете разрези в тапета, за да осигурите достъп на препарата до стената. Това ще позволи на средството да проникне и да разхлаби тапета от стената.

  4. Премахване на тапета: Оставете препарата да действа за известно време, след което започнете да отстранявате тапета. Тапетът трябва да се отстрани лесно, без да се налага много усилие.

  Област на приложение:

  Средството за отстраняване на тапети е подходящо за всякакви проекти по реновация и обновяване на интериора. То е идеално за използване в жилищни и търговски обекти, където е необходимо бързо и ефективно премахване на старите тапети.

  Заключение:

  Средството за отстраняване на тапети е висококачествен продукт, който осигурява бързо и лесно премахване на различни видове тапети. Ефективният концентрат и лесната употреба правят този продукт идеален за всякакви проекти по реновация, като същевременно гарантират високо качество и ефективност.

  Тегло 0.540 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top