DECOR MICROCEMENT 2

81.70 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Двукомпонентната система с полимер-модифициран микроцимент Decor Microciment A е идеална за декоративно облицоване на както стари, така и нови повърхности на подове и стени от различни материали като бетон, хастарни мазилки, гипскартон, циментови плоскости и други.

  Тя може да се използва за обработка и декорация на различни елементи като пейки, стъпала на стълбища, колони, кашпи за цветя, поддушови пространства, фонтани и басейни както и за вътрешна, така и за външна употреба.

  Характеристики:
  –  Двукомпонентна система с полимер-модифициран микроцимент,подходящ за вътрешно и външно ползване

  • Състав:
  • Полимер-модифициран микроцимент

  Разходна норма:** Около 1,5 kg/m² (за слой от 1 mm)

  Опаковка:
  – Компонент А – 25 кг
  – Компонент B – 5 кг

  Полагане:
  Преди полагане е важно основата да бъде суха, с добра носеща способност и без замърсявания. След подготовката на сместа, която се получава от смесването на компонент A и компонент B, мазилката се нанася с назъбена маламашка и след това се заглажда и изравнява като шпакловка.

  Съхранение:
  Препоръчва се съхранението на продукта в сухи и проветриви помещения при температури над 0˚C.

  Срокът на годност в оригинални неотворени опаковки е най-малко 12 месеца от датата на производство. Важно е да се предпази от замръзване.

  Тази система предоставя възможност за създаване на елегантни и устойчиви на износване повърхности с различни текстури и цветове, което я прави подходяща за широк спектър от декоративни и функционални приложения.

  Тегло 30 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top