Точков подов сифон прав

120.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Точков подов сифон прав за баня ТЕСЕ Drainpoint S130 (3601300)

  Точковият подов сифон ТЕСЕ Drainpoint S130 (3601300) е висококачествено решение за отводняване в бани, осигурявайки надеждност и функционалност. Този сифон е проектиран с долно оттичане и е оборудван с периферия за връзка с хидроизолацията, което гарантира лесен и сигурен монтаж.

  Характеристики и предимства:

  1. Комплект с метална решетка: Сифонът се доставя с метална решетка, изработена от неръждаема стомана, която осигурява издръжливост и устойчивост на корозия. Размерът на решетката е 10х10 см.

  2. Демонтируем воден затвор: Водният затвор на сифона е лесно демонтируем, което улеснява почистването и поддръжката. Това е важна характеристика за поддържане на хигиената и функционалността на сифона.

  3. Регулируема височина: Удълженото тяло на приставката позволява изрязване за регулиране на височината, което осигурява гъвкавост и адаптивност при различни монтажни ситуации.

  4. Висок капацитет на оттичане: Сифонът има капацитет на оттичане от 0,64 до 1,56 л/сек в зависимост от височината, което гарантира ефективно и бързо отвеждане на водата.

  5. Издръжливост на натоварване: Металната решетка издържа товар до 300 кг, което я прави подходяща за различни приложения, включително в бани с висока интензивност на използване.

  6. Защитна капачка в комплекта: Комплектът включва защитна капачка, която предпазва сифона по време на монтажа, като предотвратява навлизането на строителни отпадъци.

  7. Монтаж в отвор с диаметър 120 мм: Сифонът е предназначен за монтаж в отвор с диаметър 120 мм, което улеснява интеграцията му в различни подови конструкции.

  8. Производител TECE GmbH: Този продукт е произведен от TECE GmbH, Германия, което гарантира високо качество и надеждност.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на монтажното място: Определете и подгответе мястото за монтаж, като изрежете отвор с диаметър 120 мм. Почистете отвора от прах и замърсявания.

  2. Монтаж на сифона: Поставете сифона в подготвения отвор и го свържете към канализационната система посредством периферията за връзка с хидроизолацията. Убедете се, че връзките са здраво и сигурно закрепени.

  3. Регулиране на височината: Ако е необходимо, изрежете удълженото тяло на приставката, за да постигнете желаната височина на сифона.

  4. Инсталиране на решетката: Поставете металната решетка върху сифона, като се уверите, че е стабилно закрепена и подравнена с подовата повърхност.

  5. Завършителни работи: След монтажа, ако е необходимо, шпакловайте и завършете подовата настилка около сифона, за да осигурите гладък и естетически приятен вид.

  Област на приложение:

  Точковият подов сифон ТЕСЕ Drainpoint S130 е идеален за употреба в бани, душове и други мокри помещения. Благодарение на своята влагоустойчивост, висока товароносимост и ефективен капацитет на оттичане, този сифон е подходящ за жилищни, търговски и обществени сгради.

  Заключение:

  Точковият подов сифон прав за баня ТЕСЕ Drainpoint S130 (3601300) предлага висока ефективност и надеждност, като осигурява лесен монтаж и поддръжка. Със своите характеристики като демонтируем воден затвор, регулируема височина и висок капацитет на оттичане, този сифон е идеалното решение за модерни и функционални бани. Производството от TECE GmbH гарантира качество и дълготрайност, което прави този продукт отличен избор за всякакви проекти.

  Тегло 0.804 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top