DECOR PU VARNISH

45.50 лв.162.30 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ПОРЪЧКА
  без регистрация

   БЪРЗА ДОСТАВКА

   ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

   КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

   DECOR PU VARNISH е двукомпонентен полиуретанов лак, част от ДЕКОРАТИВНА СИСТЕМА DECOR MICROCEMENT.

   Описание:

   Двукомпонентен полиуретанов лак (прозрачен, гланцов или матов) за импрегнация и защита на всякакви повърхности като декоративни циментови мазилки и шпакловки, подови циментови замазки, естествен камък, метал, дърво и др. Притежава висока механична якост и устойчивост на химически агенти. Специалната формула на продукта съдържа UV-филтри за защита от UV-лъчи като с времето не пожълтява и осигурява дълготрайност на цветовете на декоративното покритие. Продуктът се препоръчва и за защита на финишните слоеве на DECOR система с микроцимент.

   Области на приложение

   • ПОДГОТОВКА НА ОСНОВАТА И РАБОТА С ПРОДУКТА
    Повърхността, върху която ще се полага продукта, трябва да бъде здрава, суха и без замърсявания от прах, масла и други намаляващи адхезията вещества. Всички нестабилни слоеве или свободни частици трябва да се отстранят, включително и стояща вода. Повърхността трябва да е хидроизолирана и да няма потенциална поява и активация на капилярна влага. Влажността на основата трябва да бъде под 4%, а влажността на въздуха под 65%.

   Полагане:

   Стъпка 1Двата компонента на продукта са предварително дозирани в отделни опаковки (A:B = 2:1). Изсипете компонент B в компонент А и разбъркайте сместа за около 2-3 минути с бавнооборотен миксер, след което го оставете да престои няколко минути. Продуктът се полага с четка или с порест валяк на минимум два слоя като времето между полаганаето на отделните слоеве е 24 часа (в зависимост от температурата на въздуха, 25ºC, 60% влажност на въздуха). При силно изискващи основи нанесете и трети слой.

   Съхранение:

   Срок на съхранение – 24 месеца от датата на производствo при температури от +5 до +35°C в оригинални, неотворени опаковки, в закрити и сухи помещения, далеч от слънчева светлина.
   Да се пази от замръзване!

   Опаковка:
   Контейнер – 1 kg
   /Компонент А – 670 g;
   Компонент B – 330 g/

   Разходна норма:
   80 – 120 ml/m², в зависимост от абсорбцията на основата.

    

   Тегло Няма
   Марка

   Също може да ви хареса…

   Количка
   Scroll to Top