ТЕБЕШИРЕНА БОЯ – FARBA KREDOWA

27.30 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  ТЕБЕШИРЕНА БОЯ – това е висококачествена боя, предназначена за стилизиране и обновяване на мебели.

  Характеризира се с матово покритие, добра адхезия към основата и бързо изсъхване.

  Тя дава неограничени декоративни възможности, вариращи от гладка повърхност до остаряла, износена във времето повърхност.

  Благодарение на нея метаморфозата на любимата ви мебел ще бъде обновена лесно и без усилие.

  Цвят:Бял

  до 12m²/1L

  За различни повърхности – Тебеширена боя – подходящ е за: дърво, PVC, MDF, метал, стъкло, камък, тухла и много други повърхности.
  Без шлайфане – не изисква премахване на стари покрития. Повърхността, която трябва да се боядисва, трябва да е суха, чиста, стабилна и обезмаслена. За най-добри резултати измийте с Chalk-it обезмаслител и леко изшлайфайте с шкурка. На много гладки повърхности, особено стъкло и пластмаса, използвайте Chalk-it Primer. Може да се използва и върху дърво, съдържащо танини.
  Отлично кадифено покритие – съдържа пигменти с най-високо качество и цели 45% креда. В резултат на това се характеризира с перфектно ултра-матово покритие. Чрез нанасяне на Wax Chalk-it върху боята, ще получите кадифена, едва доловима лъскава повърхност, която ще бъде добре защитена и в същото време трайна.
  Богата цветова палитра – предлага се в широка гама от цветове, които могат да бъдат допълнително осветени (чрез добавяне на чисто бяла боя), затъмнени (чрез добавяне на графитна боя) и смесени помежду си, като по този начин създавате свой собствен уникален цвят.

  Приятелски към околната среда, страдащите от алергии и децата -Тебеширената боя е продукт на водна основа и съдържа само най-висококачествените суровини, почти без мирис, с много ниско съдържание на ЛОС (летливи органични съединения). Отговаря на изискванията на EN71-3: може безопасно да се използва върху детски мебели и играчки. Хипоалергичен – потвърден от сертификат, издаден от Лабораторията за тестване на козметика и битови химикали.
  Бърза и лесна метаморфоза – тебеширената боя предлага неограничени декоративни възможности, благодарение на което ще дадете втори живот на любимите си мебели. Можете да го нарисувате в еднороден цвят, да приложите двуцветен ефект или да придадете остарял, изтъркан от времето вид.

  Боядисване: Боядисването трябва да се извършва при 10-30°. Преди употреба разбъркайте добре боята. Нанесете върху повърхността с четка или валяк за боядисване. Разпределете продукта по повърхността на дървото. Избягвайте образуването на бучки и петна по време на работа. Нанесете втория слой след около 2 часа от края на първия. След изсъхване защитете покритието с Chalk-it лак или восък.

  Еднороден ефект: Нанесете два слоя креда в един цвят, следвайки инструкциите за боядисване. След изсушаване ефектът е готов.

  Двуцветен ефект: Нанесете първия слой от избрания цвят. След изсъхване (около 2 часа), нанесете втори слой с различен цвят. Изчакайте около 30 минути и внимателно разтрийте горния слой със 150-200 шкурка по такъв начин, че на места да разкриете цвета на първия слой. Фокусирайте се предимно върху ръбовете и повдигнатите части.

  Ефектът на стареене: Нанесете слой Chalk Paint и след около 30 минути, използвайки шкурка с граматика 150-200, неравномерно избършете боядисаната повърхност. Разстрийте по такъв начин, че да разкриете дървото на определени места, като се фокусирате предимно върху ръбовете и изпъкналите елементи.
  Съхранение: Съхранявайте при 5-25° на сухо място, в плътно затворена оригинална опаковка. Предпазвайте от замръзване и пряка слънчева светлина.

  Пазете далеч от деца. Срокът на годност и номерът на партидата са посочени на опаковката.

  Тегло 1 кг
  Марка

  Количество

  0.750 Литра

  Количка
  Scroll to Top