ГРУНД CHALK-IT

24.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Chalk-it е бял грунд на водна основа, предназначен за подготовка на трудни повърхности преди боядисване с разширения и акрилни бои.

  Повишава адхезията на боята върху гладки и лъскави повърхности, като: стъкло, керамични плочки, PVC, лакирано дърво, мека дъска и др. Предпазва от петна, причинени от отделяне на танини от дърво (дъб, кестен, екзотично дърво). Намалява разхода на боя върху абсорбиращи повърхности и улеснява повторно нанасяне на интензивно цветя. Безкомпромисният продукт в изработката на си, осигурява максимално удобство и лекота при нанасяне. С него всяка вътрешна и екстериорна клетка ще се превърне в реалност.

  0.75L / 7-8 m²

   

  Подготовка на повърхността: 
  Повърхноста което трябва да се боядисва, трябва да бъде чиста, стабилна, суха, еднородна, без прах и мръсотия.

  За най-добрите резултати почистете повърхността с Обезмаслител Chalk-it и ако е много гладка и блестяща, внимателно я извадете с шкурка.

  Начин на употреба:

  Продуктът е готов за употреба, не се разрешава. Боядисването трябва да се прави при температура 10-30 °. Разбъркайте добре преди употреба. Нанесете два слоя грунд върху подготвената повърхност с четка или валяк, като избягвате образуването на удебеления и петна. Нанесете втория слой, след като първият изсъхне (около 1 час).

  След времето и след бояджийската работа, проветрявайте стаята, докато миризмата изчезне.

  Съхранение:
  Съхранявайте при 5-25 ° на сухо място, в плътно затворена оригинална опаковка. Предпазвайте от замръзване и пряка слънчева светлина. Пазете далеч от деца. Ако е необходим медицински съвет, носете под ръка опаковката с продукт или етикет. Срокът на годината се представя на опаковката

  Тегло 1 кг
  Марка

  Количество

  0.750 Литра

  Количка
  Scroll to Top