Стъклофазерна армираща лента

1.50 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Rigips Стъклофазерна армираща лента 25 м.

  Стъклофазерната армираща лента Rigips е висококачествен продукт, предназначен за свързване и укрепване на гипсокартонени и гипсфазерни плоскости. Тази лента е изработена от специален нетъкан текстил от стъклени влакна, който осигурява здравина и издръжливост на съединенията между плоскостите.

  Характеристики и предимства:

  1. Материал: Лентата е изработена от висококачествен нетъкан текстил от стъклени влакна, което я прави изключително здрава и устойчива на разкъсване и деформации.

  2. Подсилване на съединенията: Стъклофазерната армираща лента е предназначена да подсилва съединенията между гипсокартонените и гипсфазерните плоскости, предотвратявайки появата на пукнатини и осигурявайки гладка и стабилна повърхност.

  3. **Лесен монтаж: Лентата е лесна за инсталиране. Тя се поставя директно върху съединенията и се фиксира с подходящо шпакловъчно средство, което улеснява процеса на монтаж и осигурява бърз и качествен резултат.

  4. **Издръжливост: Благодарение на материала си, лентата е устойчива на влага и температурни промени, което я прави подходяща за употреба в различни среди, включително и в помещения с висока влажност.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на плоскостите: Уверете се, че повърхностите на гипсокартонените или гипсфазерните плоскости са чисти и сухи. Отстранете всякакви прах и замърсявания.

  2. Нанасяне на шпакловка: Нанесете тънък слой шпакловъчен материал върху съединението между плоскостите.

  3. Поставяне на лентата: Поставете стъклофазерната армираща лента върху шпакловката, така че да покрие изцяло съединението. Уверете се, че лентата е правилно позиционирана и прилепва плътно към повърхността.

  4. Допълнителна шпакловка: Нанесете още един слой шпакловка върху лентата, за да я покриете напълно. Загладете повърхността с шпакла, като премахнете излишния материал.

  5. Шлайфане и завършек: След като шпакловката изсъхне, шлайфайте повърхността, за да постигнете гладък и равен завършек. Повърхността е готова за боядисване или допълнителна обработка.

  Приложения:

  Стъклофазерната армираща лента Rigips е подходяща за употреба при различни строителни и ремонтни проекти, включително изграждане и ремонт на стени и тавани от гипсокартон и гипсфазер. Тя е идеална за осигуряване на здрави и стабилни съединения, предотвратяване на пукнатини и подобряване на общата устойчивост на конструкциите.

  Заключение

  Стъклофазерната армираща лента Rigips е надеждно решение за свързване и укрепване на гипсокартонени и гипсфазерни плоскости. Тя предоставя отлична здравина, лесен монтаж и дълготрайна устойчивост, което я прави предпочитан избор за професионални строители и домашни майстори.

  Размери: 25 м,

  Тегло 0.048 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top