Levelline – защитни ъгли с ко-полимерно ядро

3.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Най-здрави

  Защитните ъгли Rigips Levelline осигуряват значително по-висока устойчивост на удар от другите ъгли. При направените изпитвания не се наблюдават никакви пукнатини или деформации по външни ъгли в следствие на структурни движения. Ко-полимерното ядро със скосени ръбове осигурява едновременно висока якост и гъвкавост, които не позволяват появата на пукнатини в следствие на натиск.

  Най-прецизни

  Levelline гарантират абсолютно точни ъгли, прави линии в областта на всички външни и вътрешни ъгли. Малки неравности и пукнатини в основата успешно се покриват от системата, без да се налага предварителното им шпакловане.

  Най-бърз монтаж

  Лесна за монтаж система, осигуряваща перфектни ъгли в различните системи за сухо строителство за рекордно кратко време. За да монтирате ъгъла е нужно просто да положите тънък слой фугопълнител върху основата или върху самия ъгъл, да поставите профила върху основата и да го притиснете с ролера до плътното му прилепване към основата. Отстранете остатъците от фугопълнител, оставете го да изсъхне, и ще постигнете перфектни ъгли и ръбове.

  *цената е за 1 л/м. лента

  Тегло 3 кг
  Марка

  Размер

  Количка
  Scroll to Top