Нониус окачвач за CD профил – долна част

0.90 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  FASTER BUILD Нониус окачвач за CD профил – долна част

  Нониус окачвачът за CD профил – долна част е специализиран крепежен елемент, предназначен за монтаж на CD профили в окачени тавани, които са подложени на големи и случайни динамични натоварвания. Този продукт е особено подходящ за външни окачени тавани под навеси, където конструкцията трябва да издържа на пориви на вятър и да осигурява огнезащита.

  Характеристики и предимства:

  1. Висока товароносимост: Нониус окачвачът е проектиран за големи натоварвания, което го прави идеален за използване в среди с високи изисквания за устойчивост и безопасност.

  2. Динамични натоварвания: Продуктът е изключително устойчив на случайни динамични натоварвания, като пориви на вятър, което го прави подходящ за външни приложения.

  3. Комбинирано използване: Нониус окачвачът се използва в съчетание с горната част на Нониус окачвача и Нониус шплент, което осигурява стабилна и сигурна връзка на цялата система.

  4. Огнезащита: Благодарение на своите материали и конструкция, Нониус окачвачът осигурява допълнителна защита при пожари, което е критично важно за безопасността на конструкциите.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на профилите: Уверете се, че CD профилите и носещата конструкция са правилно подготвени и позиционирани за монтаж.

  2. Монтаж на Нониус окачвач долна част: Прикрепете долната част на Нониус окачвача към CD профила. Уверете се, че е здраво закрепен и стабилен.

  3. Съчетаване с горна част и шплент: Свържете долната част на окачвача с горната част и фиксирайте с Нониус шплент. Това осигурява стабилност и устойчивост на цялата конструкция.

  4. Закрепване към носещата конструкция: Прикрепете горната част на Нониус окачвача към носещата конструкция на тавана, като се уверите, че връзката е здрава и стабилна.

  5. Проверка и настройка: Проверете цялата конструкция за правилно подравняване и стабилност. Направете необходимите финални настройки, за да гарантирате сигурност и устойчивост.

  Приложения:

  Нониус окачвачът за CD профил – долна част е идеален за използване в строителни проекти, изискващи висока товароносимост и устойчивост на динамични натоварвания. Продуктът е подходящ за външни окачени тавани под навеси, както и за проекти с повишени изисквания за огнезащита. Приложим е в търговски обекти, промишлени сгради и други съоръжения, където безопасността и надеждността са от първостепенно значение.

  Заключение

  Нониус окачвачът за CD профил – долна част е висококачествен и надежден продукт, предназначен за професионални строителни проекти. Той предлага отлична товароносимост, устойчивост на динамични натоварвания и допълнителна огнезащита, което го прави предпочитан избор за монтаж на окачени тавани в различни среди и условия. Благодарение на своите характеристики и лесен монтаж, този окачвач осигурява дълготрайна и стабилна конструкция, която отговаря на високите стандарти за безопасност и качество.

  Тегло 0.050 кг
  Марка

  Също може да ви хареса…

  Количка
  Scroll to Top