Съединител за CD

0.35 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  FASTER BUILD 41082- Съединител за CD 60/27, 80 мм

  Съединителят за CD 60/27 с дължина 80 мм е ключов крепежен елемент, използван в строителството за свързване на CD профили на едно ниво. Този продукт е предназначен за създаване на стабилни и надеждни връзки между два CD профила или парчета от тях, осигурявайки здравина и устойчивост на цялата конструкция.

  Характеристики и предимства:

  1. Съвместимост: Съединителят е проектиран специално за CD профили с размери 60/27, което го прави съвместим с най-разпространените видове профили, използвани в системите за окачени тавани и гипсокартонени конструкции.

  2. Здравина и стабилност: Съединителят осигурява здраво свързване на профилите, предотвратявайки всякакви движения или измествания. Това гарантира стабилност и дълготрайност на конструкцията.

  3. Лесен монтаж: Дизайнът на съединителя позволява лесно и бързо инсталиране. Не са необходими специални инструменти или сложни процедури за монтаж.

  4. Гъвкавост: Този продукт може да се използва за свързване на профили на различни дължини и конфигурации, което го прави многофункционален и подходящ за различни проекти.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на профилите: Уверете се, че CD профилите, които ще свързвате, са правилно отрязани и готови за монтаж. Профилите трябва да бъдат чисти и без деформации.

  2. Поставяне на съединителя: Поставете съединителя върху единия край на първия CD профил, като го вкарате плътно, така че да обхване профила здраво.

  3. Свързване на втория профил: Вкарайте другия край на съединителя във втория CD профил, като също го поставите плътно и здраво. Уверете се, че профилите са на едно ниво и са правилно подравнени.

  4. Закрепване: За допълнителна сигурност, може да използвате винтове или други крепежни елементи, за да закрепите съединителя към профилите, ако е необходимо.

  Приложения:

  Съединителят за CD 60/27 80 мм е подходящ за различни строителни проекти, включително изграждане на окачени тавани, преградни стени и други конструкции от гипсокартон. Той е идеален за създаване на стабилни и надеждни връзки между профилите, като осигурява дълготрайност и устойчивост на цялата система.

  Заключение

  Съединителят за CD 60/27 80 мм е незаменим инструмент за професионалистите в строителството и интериорния дизайн. Той предоставя лесен монтаж, здравина и гъвкавост, което го прави идеален избор за всякакви проекти, включващи CD профили.

  Код: 41082

  Опаковка: 100 бр/кутия.

  Тегло 0.038 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top