Анкерен окачвач за CD за дървени конструкции

0.40 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Анкерен окачвач за CD за дървени конструкции 170 мм

  Анкерният окачвач за CD 170 мм е висококачествен крепежен елемент, предназначен за монтаж на CD профили като подконструкция на окачени тавани и в подпокривното пространство. Този окачвач осигурява стабилно и надеждно закрепване на CD профилите към носещата дървена конструкция, като греди или летви.

  Характеристики и предимства:

  1. Прецизност в монтажа: Анкерният окачвач се монтира странично към дървените греди или летви, което осигурява точност и стабилност при инсталирането на CD профилите.

  2. Регулируема височина: Този окачвач позволява достигане на височина на окачване до 17 см от дървената конструкция, предоставяйки гъвкавост и адаптивност при различни монтажни условия.

  3. Висока товароносимост: Проектиран е за големи натоварвания, което го прави подходящ за използване в подпокривни пространства и други места, където се изисква допълнителна здравина и устойчивост.

  4. Издръжливост и дълготрайност: Изработен от висококачествени материали, анкерният окачвач е устойчив на корозия и износване, което гарантира дългосрочна употреба и надеждност.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на носещата конструкция: Уверете се, че дървените греди или летви са здрави и готови за монтаж. Почистете повърхностите от прах и замърсявания.

  2. Монтаж на анкерния окачвач: Поставете анкерния окачвач странично към дървената греда или летва и го закрепете с помощта на винтове или други подходящи крепежни елементи. Убедете се, че е стабилно монтиран.

  3. Закрепване на CD профилите: Фиксирайте CD профилите към анкерния окачвач, като проверите дали профилите са правилно позиционирани и стабилно закрепени.

  4. Проверка на конструкцията: След завършване на монтажа, проверете цялата конструкция за стабилност и правилно подравняване. Направете необходимите корекции при нужда.

  Област на приложение:

  Анкерният окачвач за CD 170 мм е идеален за разнообразни строителни и ремонтни проекти, включително изграждане на окачени тавани и подпокривни пространства. Той е подходящ за използване в жилищни, търговски и промишлени сгради, където се изисква стабилност и надеждност на таванните конструкции.

  Заключение:

  Анкерният окачвач за CD 170 мм е съществен компонент за професионалистите в строителството. Той предлага прецизен и лесен монтаж, висока товароносимост и регулируема височина, което го прави предпочитан избор за проекти, изискващи здравина и устойчивост. Благодарение на своите характеристики и висококачествена изработка, този окачвач осигурява дълготрайна и стабилна конструкция, която отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност.

  Тегло 0.030 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top