Aquaroc – циментови плоскости за външно приложение

127.20 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Aquaroc™ са циментови плоскости, произведени по най-съвременна технология, гарантираща отлична здравина и в същото време по-ниско тегло от обичайното за този тип продукти .

  Те са по-лесни за обработка и монтаж в сравнение с повечето плоскости изработени от цимент .

  Циментови плоскости Aquaroc™ съчетават характеристиките за монтаж на плоскости за сухо строителство, но в същото време предлагат много по-висока здравина и влагоустойчивост.

  Aquaroc™ дава сигурност на проектантите и строителите за дълготрайна и безпроблемна експлоатация на строителните системи. Отличната влагоустойчивост е гаранция за запазване на външния вид в процеса на експлоатация и пълна защита на носещите конструкции от въздействието на влага. За собствениците на сградите това означава безпроблемна експлоатация без допълнителни разходи за ремонти.

  Приложение :

  Плоскостите Aquaroc са предпочитан избор за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в зони с висока влажност, включително в обекти като автомивки, обществени кухни и други, където е възможно директно излагане на вода.

  Идеални са за скриване на тръби в банята при евентуален ремонт на панелно жилище.

  Циментови плоскости с голяма здравина и устойчивост

  Използването на цимент при производството на Aquaroc™ осигурява на плоскостите отлична твърдост и здравина, което гарантира запазване на физикомеханичните качества на конструкциите дори в условия на най-висока влажност. Aquaroc™ имат много висока повърхностна твърдост (42N/mm2 ) и абразоустойчивост, което ги прави много устойчиви на механични увреждания. Ето защо Aquaroc™ са предпочитан избор в зони с интензивен трафик.

  Фабрично обработени повърхности, готови за полагане на всякакви покрития

  Повърхността на Aquaroc™ е готова за директно полагане на плочки без допълнителна обработка. Вместо с плочки, повърхностите могат да бъдат също така шпакловани с ProMix Aquaroc™ и боядисани.

  Продуктът отговаря на EN 12467.

  • Плоскостите Aquaroc са предпочитан избор за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в зони с висока влажност, включително в обекти като автомивки, обществени кухни и други, където е възможно директно излагане на вода.
  • Идеални са за скриване на тръби в банята при евентуален ремонт на панелно жилище.
  • Циментови плоскости с голяма здравина и устойчивост
  • Използването на цимент при производството на Aquaroc™ осигурява на плоскостите отлична твърдост и здравина, което гарантира запазване на физикомеханичните качества на конструкциите дори в условия на най-висока влажност. Aquaroc™ имат много висока повърхностна твърдост (42N/mm2 ) и абразоустойчивост, което ги прави много устойчиви на механични увреждания. Ето защо Aquaroc™ са предпочитан избор в зони с интензивен трафик.
  • Фабрично обработени повърхности, готови за полагане на всякакви покрития
  • Повърхността на Aquaroc™ е готова за директно полагане на плочки без допълнителна обработка. Вместо с плочки, повърхностите могат да бъдат също така шпакловани с ProMix Aquaroc™ и боядисани.
  • Продуктът отговаря на EN 12467.

  Размер  – 12,5/1200/2400

  Брошура може да видите Тук

  Тегло 12 кг
  Марка

  Също може да ви хареса…

  Количка
  Scroll to Top