VKW 124 Super Acrylic Еластифицирано лепило

15.20 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

   

  VKW 124 Super Acrylic е предназначен за лепене на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (например гранит) в случаи на високи изисквания за сцепление с основата и дълготрайност при различни атмосферни условия. VKW 124 Super Acrylic се използва за лепене върху разнообразни повърхности в сухи и мокри помещения на керамични, теракотни и гранитни плочи, големи плочи, тънки мраморни плочи, малки декоративни плочи, както и естествени и изкуствени камъни.

  Лепилото е особено подходящо за външна употреба и лепене на плочки върху вертикални повърхности (върху стени, тераси, балкони, цокълни части на сградите, колони и др.)

  Продуктът съдържа цимент, минерални пълнители и добавки. VKW 124 Super Acrylic е с много добро сцепление с минерални основи, мразо и водоустойчиво и с удължено отворено време за работа (до 30 минути).

  Класифицирано е като устойчиво на приплъзване лепило за плочки, т.е. плочките не се приплъзват, когато са залепени на вертикални повърхности.

  Полагане

  VKW 124 Super Acrylic се нанася върху пода с гладката страна на маламашката , а след това се разнася равномерно с назъбената страна. Едрината на зъбите се подбира в зависимост от размера на плочите. Плочите се залепват като се притискат към нанесения лепилен слой, като същевременно леко се завъртат. Отвореното време за работа след нанасяне на разтвора е около 30 мин. Излишното количество разтвор следва да се почисти от фугите. При повърхности над 5 м х 5 м трябва да се оставят разширителни фуги. Вътрешните връзки между стените и прехода между стените и пода се запълват със санитарен силикон. По време на полагането, както и поне през следващите 24 часа, околната температура и тази на пода трябва да бъде между +5 и +30°C. Пресните замърсявания от разтвора се отмиват с вода, а втвърдените се премахват механично. По налепения с плочки под може да се ходи след около 24 часа. Плочките на пода могат да се фугират най-рано след 24 часа след лепенето, а тези по стените – най-рано 12 часа след приключване на лепенето.

  Съхранение

  Да се съхранява върху дървени палети в сухи и проветриви помещения при температури над 0˚C. Срок на годност в оригинални неотворени опаковки – най-малко 12 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката (в 4-цифрения код първите три цифри указват деня на производство, а четвъртата цифра показва годината на производство)

  Техническа карта : 

  Тегло 25 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top