THC 403 полимер модифицирано лепило

15.30 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  THC 403 е полимер модифицирано лепило на циментова основа за топлоизолационни плочи от експандиран (EPS) или екструдиран (XPS) полистирол и минерална вата.
  Съдържа цимент, кварцов пясък, минерални пълнители и добавки. С много добро сцепление с минерални основи, с висока еластичност.
  За вътрешна и външна употреба.

  Области на приложение

  • THC 403 е продукт, участващ като компонент в THRAKON топлоизолационни фасадни системи, за залепване/монтаж на топлоизолационни плочи от EPS, XPS и минерална вата върху сухи и здрави минерални основи – хастарни мазилки, бетон, газобетон, лек бетон, зидарии от тухли и др.

  Полагане

  Стъпка 1Основата трябва да бъде суха, с добра носеща способност, без замърсявания и слоеве, слабо свързани с основата или влошаващи свързването.

  Стъпка 2В подходящ съд, пълен с 6.0 л чиста вода се добавя една 25 кг торба суха смес THC 403. Цялата смес се разбърква добре с електрически миксер до получаването на еднородна маса. Изчаква се 5 минути сместа да съзрее и се разбърква за кратко отново. Смесеното количество може да се използва за не повече от около 4 часа . Да не прибавя повече вода от препоръчаната в инструкцията, защото така ще се влоши якостта и ще се повиши свиването на разтвора.

  Стъпка 3
  Като лепило при равна основа:
  Лепилото се полага върху цялата повърхност на топлоизолационната плоча с помощта на назъбена маламашка (гребен 8-10 mm).

  Стъпка 4
  Като лепило при неравна основа:
  Лепилото се полага по “рамковия метод” като ивица с подходяща дебелина (5 сm.) по краищата на топлоизолационната плоча, както и на 3 топки по средата на плочата. Плочите се притискат към основата, за да се осигури равномерен контакт с лепилото и се нивелират. Излишният материал трябва да се отстрани така, че да не остава във фугите между плочите.

  Съхранение

  Съхранявайте продукта върху дървени палети в сухи и проветриви помещения. Срок на годност в оригинални, неотворени опаковки – най-малко 12 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.

  Техническа карта : 

  Видео:

  Тегло 25 кг
  Марка

  Тегло

  Количка
  Scroll to Top