THC 402 Лепилна смес на циментова основа

11.70 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  THC 402 Полимер-модифицирано лепило на циментова основа за залепване на топлоизолационни плочи.

  Описание:

  THC 402 е полимер-модифицирано лепило на циментова основа за топлоизолационни плочи от експандиран (EPS) и екструдиран (XPS) полистирол. Съдържа цимент, кварцов пясък, минерални пълнители и добавки. С много добра якост и сцепление с минерални основи.
  За вътрешна и външна употреба.

  • Продукт, участващ като компонент в THRAKON топлоизолационни фасадни системи, за залепване/ монтаж на топлоизолационни плочи от EPS и XPS върху сухи и здрави минерални основи – хастарни мазилки, бетон, газобетон, лек бетон, зидарии от тухли и др.

  Полагане: 

  Стъпка 1
  Подготовка на основата и продукта:
  Основата трябва да бъде суха, с добра носеща способност, без замърсявания и слоеве, слабо свързани с основата или влошаващи свързването. В подходящ съд, пълен с 6.0 л. чиста вода се добавя една 25 кг торба суха смес. Цялата смес се разбърква добре с бавнооборотен електрически миксер до получаването на еднородна маса. Изчаква се 5 мин. сместа да съзрее и отново се разбърква за кратко. Готовата смес може да се използва за не повече от около 4 часа. Да не се прибавя повече вода от препоръчаната в инструкцията, защото така ще се влоши якостта и ще се повиши свиването на разтвора.

  Стъпка 2

  Инструкции за работа с продукта:
  • Като лепило при равна основа: Лепилото се полага върху цялата повърхност на топлоизолационната плоча с помощта на назъбена маламашка (гребен 8-10 mm).
  • Като лепило при неравна основа: Лепилото се полага по “рамковия метод” като ивица с подходяща дебелина (5 сm.) по краищата на топлоизолационната плоча, както и на 3 топки по средата на плочата. Плочите се притискат към основата, за да се осигури равномерен контакт с лепилото и се нивелират. Излишният материал трябва да се отстрани така, че да не остава във фугите между плочите.

  Опаковка:
  Торба – 25 kg
  Палет – 60 бр.

  Цвят: Сив

  Разходна норма:
  3,5 – 8,0 kg/m²

  Техническа Карта:

  Тегло 25 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top