Хидроизолационна лента

135.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  THRAKON TE-PVC 12 / 7 Еластична хидроизолационна лента

  Еластичната хидроизолационна лента THRAKON TE-PVC 12 / 7 е специално създадена за осигуряване на надеждна хидроизолация на фуги и връзки в различни строителни приложения. Тази лента е изработена от PVC еластомер с вградена полиестерна мрежичка, което я прави изключително здрава и гъвкава.

  Характеристики и предимства:

  1. Еластичен материал: Лентата е изработена от PVC еластомер, който осигурява висока еластичност и устойчивост на деформации, което е особено важно за дълготрайна хидроизолация.

  2. Полиестерна мрежичка: Вградената полиестерна мрежичка добавя допълнителна здравина и стабилност на лентата, като същевременно позволява лесна интеграция в различни хидроизолационни системи.

  3. Ширина и дължина: Лентата е с ширина 12 см, като гумираната част е с ширина 7 см. Общата дължина на ролката е 50 м, което осигурява достатъчно материал за обработка на множество фуги и връзки.

  4. Съвместимост с различни хидроизолации: Лентата е съвместима със студено полагани циментови, пастообразни и битумни хидроизолации, което я прави универсална и подходяща за различни приложения. Особено подходяща е за работа с циментови хидроизолации.

  5. Обработка на фуги и връзки: Предназначена е за обработка на фуги и връзки между под и стена, както и между стена и стена. Това я прави идеална за осигуряване на водонепроницаемост в критични зони.

  Начин на използване:

  1. Подготовка на повърхността: Почистете и подгответе повърхността, като отстраните прах, замърсявания и масла. Уверете се, че повърхностите са сухи и чисти.

  2. Нанасяне на хидроизолационния слой: Нанесете подходящ хидроизолационен материал (циментов, пастообразен или битумен) върху фугата или връзката, където ще бъде поставена лентата.

  3. Полагане на лентата: Поставете хидроизолационната лента THRAKON TE-PVC 12 / 7 върху нанесения хидроизолационен слой, като се уверите, че лентата е добре притисната и залепена към повърхността.

  4. Завършителни работи: Нанесете втори слой хидроизолационен материал върху лентата, като се уверите, че тя е напълно покрита и интегрирана в хидроизолационната система.

  Област на приложение:

  Хидроизолационната лента THRAKON TE-PVC 12 / 7 е идеална за използване при обработка на фуги и връзки в бани, душове, тераси, балкони и други мокри помещения. Тя осигурява надеждна защита срещу проникване на вода и влага, което е от съществено значение за дълготрайната здравина и устойчивост на строителните конструкции.

  Заключение

  Еластичната хидроизолационна лента THRAKON TE-PVC 12 / 7 е висококачествен продукт, който предлага надеждност и ефективност при обработка на фуги и връзки. Със своите характеристики като висока еластичност, полиестерна мрежичка и съвместимост с различни хидроизолационни материали, тази лента е отличен избор за осигуряване на водонепроницаемост в различни строителни приложения. Производството от THRAKON гарантира качество и дълготрайност, което прави този продукт предпочитан избор за професионалистите в строителството.

  Опаковка: Кутия 50 метра.

  Тегло 1.620 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top