FLX 385 HYBRID Хидроизолационна мембрана с PU-добавка

65.70 лв.164.60 лв.


Направете БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и наш оператор ще се свърже с Вас.

  FLX 385 HYBRID Силно еластична, течна хидроизолационна мембрана с PU-добавка .

  Описание:

  FLX 385 Hybrid е готова за употреба, силно еластична, течна хидроизолационна мембрана с PU-добавка. FLX 385 Hybrid е мразо и UV-устойчив, нетоксичен и предпазва повърхностите отвлага и развитие на мухъл и плесен. След нанасяне и изсъхване продуктът е с висока белота,което способства за отразяване на слънчевите лъчи и по този начин намаляватоплопоглъщането на основата .

  Области на приложение:

  • FLX 385 Hybrid се използва за:
   – хидроизолация на тераси, балкони, плоски покриви, замазки и др. минерални основи
   – залепяне на водоплътни ленти в ъгли или запълване на пукнатини или фуги в минерални основи.
  • FLX 385 Hybrid се полага върху всички минерални основи като бетон, порест бетон, варо-циментови мазилки, циментови замазки, полиуретанови и битумни рулонни хидроизолации (мембрани) с или без посипка, керамични плочки и др. покрития от естествен и изкуствен камък, метални основи – алуминии, поцинкована ламарина, медна ламарина, стъкло, поликарбонатни плоскости.

  Стъпка 1

  Подготовка на основата:
  Основата трябва да бъде суха, с добра носеща способност, без замърсявания и нестабилни слоеве, влошаващи свързването. Неравности или дупки в основата и пукнатини >1 mm да се обработят предварително с подходяща ремонтна циментова смес. Препоръчително е основата да се измие с вода под налягане, а в случаи на силно попиващи и порьозни основи – предварително да се обработят с акрилен грунд. FLX 385 Hybrid се полага само върху сухи основи с остатъчна влажност < 6 %.

  Стъпка 2

   

  Работа с продукта:
  FLX 385 Hybrid се полага на 2 – 4 слоя с четка, маламашка или валяк с дълъг косъм като се запълват всички малки пукнатини и дупки в основата. Преди полагане основата да се грундира с FLX 385 Hybrid разреден с 10% вода! Всеки следващ слой се полага след пълното изсъхване на предишния слой, като времето за това варира според климатичните условия (12–36 часа). След полагане на FLX 385 Hybrid да се избягва излагането му на влага и вода в следващите 48 часа. FLX 385 Hybrid се полага при температури на въздуха от +8 до +35о C и при влажност на въздуха <80%. Времето за съхнене може да варира в зависимост от климатичните условия! Пълно изсъхване и достигане на оптимални резултати на продукта – след 7 дни.

  Разходна норма:
  0,8 – 1,5 kg/m² за два слоя, в зависимост от вида на основата.

  Цвят: бял

  Опаковка:
  Кофа – 12 kg
  Кофа – 4 kg

  Марка

  Тегло

  ,

  Количка
  Scroll to Top