Раница за инструменти

138.60 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Задната чанта за инструменти / сайтова раница, за транспорт, от STANLEY, модел STST172335, е част от категорията аксесоари за инструменти.
  Той е лек и позволява съхранение и транспортиране на ръчни инструменти и различни инструменти от едно работно място до друго.
  Има издръжлива конструкция, със смес от материали, които го правят устойчив на трудните условия на строителната площадка.
  Материята на раницата е изработена от здрав найлон с 600 х 600 дение, което я прави устойчива на триене / протриване и счупване / скърцане, но и с висока степен на водоустойчивост.
  Вътрешни разделители, с множество джобове за съхранение на инструменти, ръчни инструменти и различни дребни принадлежности (шайби, винтове, винтове за дърво, дюбели, електрически обувки и др.).
  Той е проектиран и направен с две големи отделения и джобове за щедро място за съхранение.
  В допълнение, в голямото, предно отделение, мястото, където могат да се поставят ръчни инструменти (отвертки, клещи, клещи и др.), може да се извади, с помощта на една дръжка, и да се съхранява на работното място, ако само тези инструменти са нужни.
  Гърбът е с ергономична форма, подплатен е, за удобно транспортиране.
  В задното отделение има джоб за лаптоп, предназначен да осигури безопасно съхранение на лаптопи / таблети с размери до 15,6″ и други деликатни или лични вещи.
  Презрамките/презрамките са регулируеми, подплатени са с пропусклива гъба (кожата диша и попива потта) за максимален комфорт.
  В предната част има място за безопасно съхранение на дребни части, аксесоари или лични вещи.
  Отстрани има два мрежести джоба за бутилка вода, термос за кафе или други дребни неща.
  Освен това има зона за етикетиране за персонализиране на раницата.
  Долната част, опорната основа, е изработена от твърда пластмаса и позволява на раницата да стои във вертикално положение и осигурява защита на съдържанието, независимо от състоянието на повърхността, върху която е поставена (грапава, неравна, мокра, мазна, и т.н.).
  Циповете имат прикрепени големи гумени ключове, позволяващи достъп до вътрешността на раницата дори с ръкавици.
  Освен това е снабден с външни халки, отпред, изработени от найлон, които позволяват съхранението на различни аксесоари (ръкавици, плат, рулетка и др.) чрез закрепването им със щипки.

  Тегло 1 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top