DEC 484 THRAVERTINE декоративна суха мазилка

29.70 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  DEC 484 Thravertine е декоративна, суха, варо-циментова мазилка за вътрешно и външно приложение с отлична паропропускливост и влагоустойчивост. Съдържа бял цимент, хидратна вар, минерални пълнители, фибри и добавки. Използва се за декоративно оформление на цели стени или отделни декоративни елементи като колони, пиластри, камини, и др. След обработка и структуриране създава гладка или пореста текстура с ефект на камъка травертин, класическа тухла, груб бетон, кора на дърво и др.

  Области на приложение

  • Използва се за декоративно оформление на цели стени или отделни декоративни елементи като колони, пиластри, камини, и др. Има отлично сцепление към минерални повърхности като след обработка и структуриране създава гладка или пореста текстура с ефект на камъка травертин, класическа тухла, груб бетон, кора на дърво и др. Минералният състав на мазилката й придава отлична паропропускливост и влагоустойчивост.

  Съхранение

  Съхранявайте върху дървени палети в сухи и проветриви помещения при температури над 0˚C. Срок на годност в оригинални неотворени опаковки – най-малко 12 м. от датата на производство, отбелязана на опаковката.

  Цвят: бял

  Опаковка:
  Торба – 25 kg
  Палет – 42 бр.

  Разходна норма:
  ≈1,0 – 1,3 kg/m² за 1 mm слой според текстурата .

  Техническа карта :

  Тегло 25 кг
  Марка

  Количка
  Scroll to Top