Акумулаторен комбиниран винтоверт – 18V-( Комплект )

331.00 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Акумулаторен комбиниран винтоверт – 18V ( Комплект ) – STANLEY® FATMAX® V20 18V

  С подобрена технология на батерията, без ефект на паметта и минимално саморазреждане, пакетът литиево-йонни батерии V20 е готов за работа, когато и да сте и където и да ви отведе работата – и също така ще издържи по-дълго
  Безчеткова моторна технология за подобрена енергийна ефективност и по-дълго време на работа, от по-малък, по-компактен мотор с намалена поддръжка и удължен експлоатационен живот.
  Интегриран индикатор за състоянието на заряд на батерията за удобно наблюдение на нивата на заряд на батерията.

  18V STANLEY® FATMAX® V20 Акумулаторен комбиниран винтоверт –  с 2 x 2,0 Ah литиево-йонни батерии и комплектна кутия разполага с нова и подобрена технология за батерии, без ефект на паметта и минимално саморазреждане, съчетана с безчеткова моторна технология, за подобрена енергийна ефективност и време за изпълнение.

  Акумулаторният комбиниран винтоверт разполага с мощен мотор, доставящ до 32 300 BPM, 1900 RPM и 60 Nm въртящ момент за ефективно пробиване и завинтване в зидария, дърво, метал и пластмаса.

  В комплект с 15 настройки на съединителя за лесно калибриране на дълбочината, патронник без ключ за лесна смяна на накрайниците, 2-степенна скоростна кутия и вградена LED работна светлина за подобрена видимост.
  Част от новата безжична система 18V STANLEY® FATMAX® V20 – захранвайте всичките си инструменти V20 с обща нова и подобрена 18V литиево-йонна батерия, която ви позволява да захранвате с лекота при работа.

  Функции:

  • Винтоверт
  • Перфоратор
  • Бормашина

  Допълнителни функции:

  • Мощното ударно действие осигурява до 32 300 BPM за ефективно пробиване в зидария.
  • Мощен мотор, осигуряващ до 1900 RPM и 60 Nm въртящ момент за ефективно пробиване и завинтване в дърво, метал и пластмаса. 15 настройки на съединителя за контролиране на дълбочината на крепежния елемент, който задвижвате. 2-степенна скоростна кутия със скорости 0-600/0 -1900 RPM за по-голям контрол върху работата.
  • Безключов патронник за лесна смяна на битове.
  • Вградена LED работна светлина за подобрена видимост при всякакви работни условия.

  Част от новата безжична система 18V STANLEY® FATMAX® V20 – захранвайте всичките си инструменти V20 с обща нова и подобрена 18V литиево-йонна батерия, която ви позволява да захранвате с лекота при работа.
  Включени са две 18V STANLEY® FATMAX® V20 Cordless System 2.0Ah батерии, зарядно устройство 2A и кутия за комплект.

  Включва:
  (1) Кутия за комплект
  (2) 2,0 Ah литиево-йонни батерии
  (1) 2A 60-минутно зарядно устройство

  Гаранция

  • Електрическите инструменти от серията STANLEY FATMAX имат стандартна 1-годишна гаранция

  Можете да се възползвате от 3-годишна удължена гаранция, ако регистрирате своя нов електроинструмент STANLEY FATMAX в рамките на 4 седмици след покупката на официалния уебсайт на STANLEY

  Линк за регистрация

  Код: SFMCD715D2K-QW

  Марка

  Количка
  Scroll to Top