ЛАК CHALK – IT MATT

25.60 лв.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

  БЪРЗА ДОСТАВКА

  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

  КОНСУЛТАЦИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТ

  Chalk-то лак Е безцветен, акрил-полиуретанов лак, предназначен за защита на повърхностите и украса .

  Перфектен за мебели, плотове, ламперии и други предмети от дърво, използвани на закрито.

  Нанася се лесно, има добри адхезионни свойства.

  Създава трайно покритие с висока устойчивост на вода, спирт и почистващи препарати, както и механично възстановяване.

  Не пожълтява с времето.

  0.75L / до 9-10m²

   

  Подготовка на повърхността:

  Тя трябва да се суха и чиста, без прах, мазнини, восък и други видове замърсявания. Шлайфайте старите повърхности с фина шкурка.

  Боядисване:
  Температурата в околната среда трябва да бъде между + 10 ° и + 25 °. Разбъркайте добре лака. С помощта на четка или валяк нанесете тънък, равномерен слой по посока на дървото. Нанесете следващите слоеве след определянето на предишния (около 4 часа). Избягвайте ивиците. Най-добрите резултати се получават при шлайфане върху междинен слой с фина шкурка. След нанасянето на всеки слой повърхност трябва да бъде защитена от вода и прах (избягвайте течения в стаята).

  Внимание! Преди боядисване на действителната повърхност се препоръчва да се направи тест на незабележимо място, за да се запознаете с продукт. Времето за изсъхване на покритието и крайният му вид зависи от вида, качеството, поставянето на дървесина и условията на околната среда в което се работи.

  След времето и след бояджийската работа, проветрявайте стаята, докато миризмата изчезне. Съхранявайте при температура 5-25 ° на сухо място, в плътно затворена оригинална опаковка. Предпазвайте от замръзване и пряка слънчева светлина. Пазете далеч от деца. Ако е необходим медицински съвет, носете под ръка опаковката с продукт или етикет.

  Съхранение:
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Срокът на годишността и номерът на партидата са представени на опаковката.

  Марка

  Количество

  0.750 Литра

  Количка
  Scroll to Top