Дейности

Опънати Тавани

От няколко години опънатите тавани си пробиват път на пазара. Нашият екип има опит в изработката и монтажа на такъв тип тавани, затова решихме да подчертаем някои предимства на продукта още веднъж. Дигитално отпечатаните опънати тавани превръщат всяка стая от Вашия дом или офис в произведение на изкуството. Тази нова технология Ви дава възможност да подобрите тавана си с репродукции на някои известен художник, фотография или със собствен графичен дизайн. Ако желаете по-семпъл дизайн, ще ви предложим едноцветен вариант с гланцова или матова повърхност – по желание. Можете да изберете сами цветa, който пасва най-добре на Вашия интериор, а ние ще го доставим и монтираме. Друг плюс на опънатия таван е, че позволява подсветка от светодиоди зад него. Монтажът на осветлението зад винилното платно превръща тавана в уникален елемент от интериора и помещението Ви няма нужда от друго осветление. Съвременен, уникален, модерен – това за нас означава опънатия таван.

Гипсокартон

Гипсокартонът е екологичен материал, състоящ се от гипсова сърцевина, покрита с слоеве от тънък картон от двете страни. Днес е незаменим помощник в създаването на уникален интериорен дизайн. Гипсокартонът е добър при създаването на тавани. От него можете да изградите многослойни сложни дизайни. Тя лесно ще бъде в състояние да пробие дупка от всеки диаметър, изрязани всякакви фигури. В допълнение към модулното осветление или осветлението, тя е в състояние да превърне мечтата на всеки човек в реалност, да подчертае индивидуалността и оригиналността на цялостния дизайн. Стените на гипсокартон не изискват допълнителни довършителни работи. Те могат веднага да се прилагат боя, декоративна мазилка, лепило тапет. Единственото нещо, което трябва да се направи, е да се залепи специална мрежа в точките на кръстовище и да се маскира под слой шпакловка. За да се инсталират едни и същи листове, се използват специални направляващи профили или лепило.

Шпакловки

Това е последният щрих, който дава живот на дома – избора на цветове и тяхното излъчване. Но преди да се стигне до момента, в който боята да бъде нанесена има процеси, които не можем да прескочим. Трябва да подчертаем, че от изключителна важност за гладкостта на стената е шпакловката. Тя предава не само гладкост, но и гланц на стени и тавани при добро качество и изпълнение, затова ние използваме пълната гама различните видове шпакловки, за да постигнем желаният от клиента резултат.

Декоративни Мазилки

Основната цел на декоративната мазилка е да създаде атрактивен външен вид, както и да предпази от разрушителни влияния. Тези изисквания се постигат благодарение на следните предимства на декоративната мазилка. Ние се специализирахме в тази посока с цел подобряване на качеството и удовлетвореността на клиента. Предлагаме богато разнообразие от видове декоративни мазилки.

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Предлагаме широка гама от материали, свързани със сухото строителство. През годините ние разширихме тази гама от материали още: топлоизолации, хидроизолации, гипсокартон, декоративни и фасадни мазилки, строителна химия, качествени инструменти, крепежни елементи, декоративни тавани и услугите свързани с тях.

Shopping Cart