През 1950 г., г-н Дойл и синовете му, Брайън и Конър, започват производство на метални ленти за четки в Дъблин. С разрастването на бизнеса през 1950-те, отварят първата фабрика за четки в Кабра, след което създават център за боядисване в Дъблин. През 1971 г., откриват фабрика и настоящото си местоживеене в Virginia Co. Cavan, Ирландия.

Брайън и Конър Дойл разработват своя боя, Fleetwood, през 1979 г., вдъхновена от стандартите на четките, които произвеждат. Фокусират се върху високо качество и използват водещи технологии за създаване на богати и дълбоки цветове.

С уникална комбинация от фини суровини и акрилни смоли, Fleetwood поддържа репутацията си за високо качество. Компанията инвестира в научноизследователска и развойна дейност, насочена към постоянно подобрение на качеството на своите бои. По думите на Конър Дойл, боя не носи името Fleetwood, освен ако не отговаря на най-високите стандарти.

Семейната атмосфера е ключова част от историята на Fleetwood, като две поколения от семейството участват в компанията. Те гледат на себе си като на едно голямо семейство, което споделя страстта и ангажимента към високото качество на своите продукти.

Количка
Scroll to Top