Опънати тавани
От няколко години опънатите тавани си пробиват път на пазара. Нашият екип има опит в изработката и монтажа на такъв тип тавани, затова решихме да подчертаем някои предимства на продукта още веднъж. Дигитално отпечатаните опънати тавани превръщат всяка стая от Вашия дом или офис в произведение на изкуството. Тази нова технология Ви дава възможност да подобрите тавана си с репродукции на някои известен художник, фотография или със собствен графичен дизайн. Ако желаете по-семпъл дизайн, ще ви предложим едноцветен вариант с гланцова или матова повърхност - по желание. Можете да изберете сами цветй, които пасва най-добре на Вашия интериор, а ние ще доставим и монтираме. Друг плюс на опънатия таван е, че позволява подсветка от светодиоди зад него. Монтажът на осветлението зад винилното платно превръща тавана в уникален елемент от интериора и помещението Ви няма нужда от друго осветление. Съвременен, уникален, модерен - това за нас означава опънатия таван.
Гипсокартон
Гипсокартонът е екологичен материал, състоящ се от гипсова сърцевина, покрита с слоеве от тънък картон от двете страни. Днес е незаменим помощник в създаването на уникален интериорен дизайн. Гипсокартонът е добър при създаването на тавани. От него можете да изградите многослойни сложни дизайни. Тя лесно ще бъде в състояние да пробие дупка от всеки диаметър, изрязани всякакви фигури. В допълнение към модулното осветление или осветлението, тя е в състояние да превърне мечтата на всеки човек в реалност, да подчертае индивидуалността и оригиналността на цялостния дизайн. Стените на гипсокартон не изискват допълнителни довършителни работи. Те могат веднага да се прилагат боя, декоративна мазилка, лепило тапет. Единственото нещо, което трябва да се направи, е да се залепи специална мрежа в точките на кръстовище и да се маскира под слой шпакловка. За да се инсталират едни и същи листове, се използват специални направляващи профили или лепило
Шпакловки
Това е последният щрих, който дава живот на дома – избора на цветове и тяхното излъчване. Но преди да се стигне до момента, в който боята да бъде нанесена има процеси, които не можем да прескочим. Трябва да подчертаем, че от изключителна важност за гладкостта на стената е шпакловката. Тя предава не само гладкост, но и гланц на стени и тавани при добро качество и изпълнение, затова ние използваме пълната гама различните видове шпакловки, за да постигнем желаният от клиента резултат.
Строителни материали
Предлагаме широка кама от материали, свързани със сухото строителство. През годините ние разширихме тази гама от материали още: топлоизолации, хидроизолации, гипсокартон, декоративни и фасадни мазилки, строителна химия, качествени инструменти, крепежни елементи, декоративни тавани и услугите свързани с тях
Декоративни мазилки
Основната цел на декоративната мазилка е да създаде атрактивен външен вид, както и да предпази от разрушителни влияния. Тези изисквания се постигат благодарение на следните предимства на декоративната мазилка. Ние се специализирахме в тази посока с цел подобряване на качеството и удоблетвореност на клиента. Предлагаме богато разнообразие от видове декоративни мазилки.
Съобщение